Program: Luni - Vineri 11.00 - 18.00

Stomatologie - Implantologie Ramnicu Sarat

Servicii:

Implant dentar:

-Inserare implant dentar (MIS,ADIN,ABDENTAL,ZIMMER,STRAUMANN,IRAISE)

-dezvelire chirurgicala

-coroane zirconia pe implante

-aditie os si membrana

-sinus lift

Asiguram spectrul complet de tehnici chirugicale pentru reconstruirea atributelor estetice si functionale ale elementelor dentare. Prin asocierea experientei in domeniul implantologiei cu tehnologia avansata, putem oferi solutii de implant dentar durabile pacientilor care nu doresc sa apeleze la punti dentare, coroane sau proteze orale.

Comparativ cu lucrarile protetice, implanturile dentare confera pacientilor rezultate perfecte atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Dintii de implant au aspectul celor naturali, iar pacientul nu resimte nici un discomfort in urma implantului.

Implantul dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada.

  Avantaje

ESTETICA DENTARA

 

Procedura de albire dentara este inofensiva si lipsita de discomfort, iar timpul redus de tratament, precum si nuantele foarte luminoase fac ca aceasta sa fie foarte solicitata mai ales de pacientii pentru care timul este pretios. De asemenea, albirea dentara cu lampa este foarte utila si indicate in cazul unor evenimente care cer un zamber fara cusur intr-un interval de timp foarte scurt (casatorii, party-uri, conferinte, evenimente mondene).

 

 

CHIRURGIE ORALA

 

TERAPIE ODONTALA

dental-inlay-150x150

 

 

 

 

onlay

 

 

 

 

ENDODONTIE

 

PEDODONTIE

 

PROTETICA

PARODONTOLOGIE

 

PROFILAXIE

 

RADIOLOGIE

Radiografiile dentare reprezintă un instrument indispensabil pentru stabilirea unui diagnostic dentar corect.

Aparatele de radiologie folosite in clinica noastra sunt aparate moderne, ce ofera protectie maxima pacientului.

 

 

ORTODONTIE

 

  

Ce este o coroana?

O coroana este o reconstructie care acopera un dinte pentru a-i reda acestuia forma si dimensiunea normala, consolidand si imbunatatind aspectul dintelui. Coroanele sunt necesare atunci cand dintele este distrus intr-o mare masura si plombele nu pot rezolva aceasta problema. Daca un dinte este spart, o coroana mentine dintele intreg astupand sparturile astfel incat degradarea sa nu se accentueze. Coroanele sunt de asemenea utilizate ca sa sustina o plomba mai mare atunci cand nu exista suficiente resturi din dinte atasate la puntea dentara, sa protejeze un dinte slabit impotriva fracturarii, sa refaca dintii fracturati, sau sa acopere dintii ingalbeniti sau deformati.

Zirconiul este un material deosebit de estetic, rezistent, biocompatibil. Spre deosebire de lucrarile clasice de ceramica, fiind un material foarte rezistent, poate fi folosit fara suport metalic si in zonele posterioare. Deoarece necesita o preparatie minima a dintelui, nu este iritant pulpar si are o biocompatibilitate crescuta. Este un material total bioinert.

 

Poate fi folosit atat pentru realizarea unei singure coroane, cat si pentru realizarea unei punti dentare, tot datorita rezistentei crescute. Se foloseste pentru lucrari deosebit de estetice atat in zonele anterioare, cat si cele posterioare.

Tartrul este o problema cu care ne confruntam toti, chiar daca periajul este corect efectuat. Acesta este responsabil in cea mai mare proportie de halena bucala (mirosul neplacut al respiratiei)  si de aparitia bolilor parodontale.

Recomandam pacientilor sanatosi vizitele la 6 luni pentru control si detartraj. Acesta se poate efectua cu ultrasunete, completat de air flow (dispozitiv ce proiecteaza un jet de aer, apa si bicarbonat de sodiu pe suprafetele dentare) si de periajul profesional.

Pentru igienizarea implanturilor si a lucrarilor protetice cabinetul dispune de aparatura si anse speciale de detartraj.

 

 

 

Corectam problemele de aliniere dentara (malocluziile), congenitale sau dobandite, atat la copii cat si la adulti, prin aplicarea de tratamente ortodontice.

Tratamentele constau in aplicarea de aparate dentare fixe sau mobile si au rolul de a preveni si/sau corecta malocluziile dentare, alinierea danturii, refacerea functiei masticatorii, imbunatatirea esteticii faciale/dentare s.a.

 

Blog Dr.State

Ultimele postari: