Program: Luni - Vineri 11.00 - 18.00

Stomatologie - Implantologie Ramnicu Sarat

 

Suntem un cabinet cu experienta indelungata si in decursul anilor ne-am tratat apcientii cu multa grija, atenti intotdeauna la calitatea actului medica. Echipa noastra de specialisti fiind permanent la curent cu noutatile din stomatologie.

Cabinetul nostru stomatologic din Ramnicu Sarat are o experienta de peste 20 ani  in acest domeniu. Cabinetul este dotat cu aparatura de ultima generatie si format dintr-o echipa de profesionisti. Ne straduim sa livram cele mai bune rezultate posibile la un pret accesibil.

Obiectivul nostru este de a depasi asteptarile si dorintele clientilor de a avea un zambet sanatos si frumos. Tratam in mod exceptional si personalizat fiecare pacient.

Prin intermediul serviciilor noastre stomatologice, suntem hotarati sa schimbam parerea generala despre ceea ce inseamna cu adevarat un serviciu stomatologic de calitate.

In cabinetul nostru, pacientii se simt confortabil si sunt tratati cu grija si profesionalism. Dovada satisfactiei oferite, sta in rata de pastrare a clientilor.

Echipa:

– competenta in implantologie

– competenta in Rontgendiagnostic dentar

De ce noi?  

Sterilizare

Acordam importanta deosebita sigurantei pacientilor. Sistemul electronic monitorizeaza procesul de sterilizare.

Folosim aparatura,materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde. Dispunem de sala speciala de sterilizare care permite efectuarea maniperelor specifice in conditii de maxima igiena.

Va asteptam cu drag sa beneficiati de serviciile noastre!

Blog Dr.State

Ultimele postari: